Young professionals

Sta jij aan het begin van je carrière en wil je die meteen een vliegende start geven? Door zinvol werk te doen, op een plek waar je veel vrijheid krijgt en er alle ruimte is om te werken aan jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling? Maak er werk van als consultant bij Dutch Boosting Group!

Elke dag zoeken we naar betere antwoorden op de complexe vraagstukken van onze opdrachtgevers. Als systeemdenkers brengen wij andere invalshoeken in beeld. Want alleen door anders naar een vraagstuk te kijken, kom je tot andere oplossingen. Oplossingen die werken voor mens, milieu en de techniek. Zo werken we aan een toekomstbestendige leefomgeving en maken we de wereld mooier.

Werk jij graag op het snijvlak van proces, mens en techniek? Ben jij een ontrafelaar, nieuwsgierig en kritisch van aard? Kun jij complexe vraagstukken doorgronden? En krijg jij enorme boost van het meewerken aan duurzame oplossingen én zinvolle projecten? Sluit je aan bij Dutch Boosting Group!

Waar ga jij werk van maken?

Wij doen dingen soms een beetje anders dan anders. We willen dingen ‘juist’ doen, maar ook: het juiste doen. Dat betekent dat we vaak voor andere manieren of oplossingen kiezen. Je zult bij ons dan ook niet zo snel horen: dat doen we omdat we dat altijd al zo deden. Denk je dat iets beter kan? Of mis je iets? Dan zeggen wij: maak er werk van! Hoe dat werk? Nou, zo:

 • Zelforganisatie is ons besturingsprincipe.
 • Dat betekent dat we werken zonder managers en met een duidelijke purpose.
 • We willen een bedrijf zijn waar we zelf graag werken. Als je denkt dat iets beter kan, dan neem je gewoon zelf het initiatief.
 • Je kiest zelf jouw projecten uit. En waar je werkt, en wanneer. Precies hoe jij het wilt.
 • De lijntjes naar alle collega’s -en hun netwerk- zijn kort en snel gelegd. Ideaal als je snel iets wilt weten, of met een collega mee wil kijken.
 • Onze consultants beschikken over bakken met kennis en ervaring. Die kennis komt goed van pas bij jouw ontwikkeling tot specialist in het vakgebied.
 • Naast een mooi salaris ontvang je een persoonlijk keuzebudget dat vrij te besteden is.
 • Hoe reis jij van en naar je werk? Een (elektrische) leaseauto of ov-jaarkaart behoren onder andere tot de mogelijkheden.
 • Je stelt ontwikkeldoelen op om jezelf persoonlijk en professioneel te kunnen blijven ontwikkelen. En daar ga je, samen met je ontwikkelmaatje, actief mee aan de slag.
 • Je kunt bijvoorbeeld opleidingen en cursussen volgen die bijdragen aan jouw ontwikkeling.
 • Ook hebben we een doorlopend booster-ontwikkelprogramma. Daar doen alle collega’s aan mee. Leerzaam en gezellig!
 • Onze heidagen zijn echt vet, dus géén suffe bedoeling in een hutje op de hei.
 • We houden van gezelligheid en leuke activiteiten. Hygge, projectbezoeken, healty-fridays en borrels staan op het vaste programma. En niet te vergeten onze jaarlijkse ski-vakantie, wielerchallenge, zomerbbq en kerstdiner. En hebben collega's zin in een spontaan uitje? Dan regelen ze dat.

Hé, zullen wij eens kennismaken?

Lijkt het je wat, werken bij Dutch Boosting Group? Aan formele sollicitatiegesprekken doen wij doorgaans niet. We maken liever gewoon kennis. Spreek bijvoorbeeld eens af met één van onze Boosters, of kom eens gezellig meelunchen. Klikt het goed en geeft de ontmoeting energie? Dan kijken we samen in welke rol jij Dutch Boosting Group kunt versterken. Klinkt goed? Laat je gegevens achter, dan bellen wij je terug en maken we een afspraak. Direct contact leggen met een collega mag natuurlijk ook. Tot snel!

Rikkert van der Veer

Heb je een vraag over werken bij Dutch Boosting Group? Vraag het aan
Rikkert van der Veer