Onze besturingsfilosofie

Dutch Boosting Group heeft bij haar oprichting zich laten inspireren door de spelregels van Holacracy en principes van Cyaan. De spelregels hebben ervoor gezorgd dat wij zelfsturend zijn en geen hiërarchie kennen, wat een positieve impact heeft op onze overleggen, taak- en rolverdeling. Dit maakt het werken bij Dutch Boosting Group veel leuker, transparanter en effectiever. Door het toepassen van de spelregels en principes in onze organisatie is er meer ruimte voor eigen initiatief, veel verantwoordelijkheidsgevoel en ongekende teamgeest.

Los van de dagelijkse werkzaamheden heeft elke medewerker een of meerdere rollen die nodig zijn om het bedrijf door te laten groeien en draaien. In onze trainingen, opdrachten en projecten zijn we consultant en meestal op de vrijdag werken we aan onze rollen, cirkels en daarmee aan de ambities van Dutch Boosting Group.

Het toepassen van Holacracy en Cyaan betekent continue ontwikkelen, leren en ontdekken, wat wordt ondersteunt door onze eigen Academy.

Wil je weten welke hoe dit in de praktijk werkt? Of heb je ambities om ook meer te doen met zelfsturend werken? Onze ervaringen delen wij graag. Neem vooral contact op met @Alex, dat vinden we leuk.