hero-object

Tom is Booster van de maand maart

hero-image

Creatief, positief en een echte doorzetter - dat is onze booster Tom. Met zijn passie voor verduurzamen is hij een inspiratiebron voor alle collega’s. En na een lange tijd de ‘Booster van de Maand’ kar getrokken te hebben, is hij deze keer zélf Booster van de Maand. Gefeliciteerd, Tom!

Wie is Tom?

Ik ben Tom de Waal, 27 lentes jong, getrouwd met Michelle en woonachtig in het glooiende Rhenen aan het eind van de Utrechtse Heuvelrug. Mijn huidige opdracht vanuit Dutch Boosting Group voer ik uit bij Waterschap Drents Overijsselse Delta, waar ik als adviseur Technisch Management verantwoordelijkheid draag voor de verkenningsprojecten vanuit het projectrealisatieteam Waterketen. Daarnaast treedt ik ook als assistent projectleider op bij verschillende uitvoeringsprojecten op rioolwaterzuiveringinstallaties. Naast mijn werk ben ik in de zomer vaak te vinden op de fiets en in de winter op de schaats, of ben ik bezig met het klussen in en om huis. Daarnaast ben ik geïnteresseerd in de ontwikkelingen in en rondom de energietransitie. Lessons learned pas ik dan ook graag toe in mijn eigen huis, met het streven om ooit mijn huis zo energieneutraal mogelijk te laten functioneren.

Hoe ben je bij Dutch Boosting Group beland?

Ik ben bij Dutch Boosting Group beland middels een loopbaanadviseur. Na mijn studie Civiele Techniek en een master Innovatiewetenschappen, was ik zoekende naar een functie en/of rol die bij me zou passen. Naast interesse voor techniek, vind ik het ook heel waardevol om te connecten met de persoon achter de technische expertise. Dutch Boosting Group trok mij aan omdat ik mij hier in de breedte kan ontwikkelen, zowel in type functie als in verschillende vakgebieden. Dat, maar bovenal de amicale sfeer, waar je mag zijn wie je bent zonder je anders of beter voor te doen, trok mij aan.

Wat vind je belangrijk in jouw werk? Kortom, wat zijn jouw drijfveren?

Zoals ik net noemde, vind ik het belangrijk dat binnen een project alle belangen worden gehoord en ook meegenomen worden in het proces. Ik hou dan ook van het scheppen van orde en structuur. Mijn drijfveer is dan ook te harmoniseren. Verder ga ik aan op innovatieve en creatieve plannen en geef ik daar praktisch en doelgericht invulling aan.

Waarom past Dutch Boosting Group je goed?

Ik geniet van de sfeer, de onderlinge verbondenheid en de mentaliteit die we als boosters hebben. Naast hard werken en ontwikkelen, is er ook tijd en ruimte voor persoonlijke groei, interesses of simpelweg leuke dingen doen.