hero-object

Sies is Booster van de maand oktober

hero-image

Als kind was Sies al gek op de natuur en alles wat daarin leeft. Dit jaar ontwikkelde hij een duurzaamheidstraining waarin hij, vol enthousiasme, zijn passie en kennis deelt. Daarnaast is hij, door zijn toewijding en collegialiteit, een belangrijke verbindende factor binnen Dutch Boosting Group. Zijn drijfveer? Bijdragen aan een betere wereld! Maak kennis met onze Booster van de Maand, Sies. 

Wie is Sies?

Ik ben geboren in het Twentse stadje Goor. Hier ben ik opgegroeid in een warm gezin met een grote familie. Mijn moeder kwam namelijk uit een gezin van 9. Ik was op veel vlakken niet veel anders dan andere kinderen, op één ding na; ik had een grote passie voor natuur en evolutie. Op mijn 8e had ik al stapels boeken, videobanden, posters en andere dingen die allemaal te maken hadden met het leven op aarde. Waar die passie vandaan kwam weet ik nog steeds niet. Wel is deze passie een rode draad in mijn leven, maar hierover later meer. Als persoon ben ik open, enthousiast, positief en houd ik ervan mijn omgeving gelukkiger, mooier en beter te maken. Dit probeer ik ook te doen in mijn werk, gezien ik veel bezig ben met duurzaamheid. Dit heeft mij deze titel als Booster van de maand ook opgeleverd.

Hoe ben je bij Dutch Boosting Group beland?

Na mijn master in Circulaire Economie zocht ik naar een functie waarin ik de ruimtelijke omgeving kon verduurzamen. Ik wilde mijn opgedane kennis uit mijn opleidingen (Ecologie, Duurzame Gebiedsontwikkeling en Circulariteit) met een integrale blik toepassen in projecten. Via via kwam ik terecht bij Dutch Boosting Group; een partij die helpt bij het ontwikkelen van grote ruimtelijke opgaven.

Wat vind je belangrijk in jouw werk? Kortom, wat zijn jouw drijfveren?

Er zijn twee zaken die ik vooral belangrijk vind. Bijdragen aan een betere wereld én dit doen met een groep mensen waarmee je fijn samenwerkt en ook af en toe lol hebt. Het eerste komt voort uit de passie die ik heb voor duurzaamheid. Inhoudelijk gezien is dit mijn allerbelangrijkste drijfveer en hier ben ik veel mee bezig. Een voorbeeld hiervan is een duurzaamheidstraining die ik heb ontwikkeld en geef aan externe partijen, eigen collega’s en samenwerkingspartners. Daarnaast word ik erg gelukkig van een prettige werksfeer. Ik ben een mensenmens wie graag dingen doet voor een ander, en die graag een glimlach bij anderen op het gezicht tovert. Ik zet hiervoor graag mijn verbindend vermogen in om mensen nog dichter bij elkaar te brengen.

Waarom past Dutch Boosting Group je goed?

Dutch Boosting Group heeft een unieke bedrijfscultuur. Het is open, iedereen is gelijkwaardig en we proberen allen bij te dragen aan onze purpose. Naast dit sociale aspect is het ook een organisatie die openstaat voor nieuwe ideeën. Zo heb ik een duurzaamheidstraining kunnen ontwikkelen die ik aan deelnemers geef in ruil voor het doneren van bomen. Bij ons is geld niet leidend, maar onze purpose. En dat vind ik prachtig!