hero-object

Sanne is Booster van de maand november

hero-image

Enthousiast, gedreven en een harde werker - dat is booster Sanne. Of het nu gaat om haar werk bij KennisAs Ede-Wageningen of interne activiteiten; Sanne pakt ze voortvarend op. En van de positieve energie die ze meebrengt worden we allemaal blij. Maak kennis met onze Booster van de Maand, Sanne. 

Wie is Sanne?

Ik ben Sanne, 26 jaar en woon samen met 2 vriendinnen in Rotterdam. Ik ben vaak in de stad te vinden; in de zomer op het terras en met slechter weer in de kroeg. Ik ben gek op koken en lekkere recepten uitproberen en heb dan ook een mooie collectie kookboeken thuis. Ook breng ik mijn vrije tijd graag door met mijn vriend. Daarnaast hou ik erg van reizen en nieuwe culturen ontdekken. Zo ben ik al naar Zuid-Amerika en Vietnam geweest. Ook wandel ik graag en ben ik afgelopen zomer 7 dagen gaan hiken in de Balkan.

Als collega word ik omschreven als enthousiast en iemand die positieve energie meebrengt naar kantoor. Ik help anderen graag in kansen zien, ontwikkelen en meedenken. Ik ben jong en leergierig en ontwikkel mezelf graag, zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Daar is ook alle mogelijkheidvoor bij Dutch Boosting Group. Ik vind het belangrijk om hard te werken om mooie resultaten te behalen, maar deze successen ook vieren is even belangrijk!

Hoe ben je bij Dutch Boosting Group beland?

Na het afronden van mijn studie Transport, Infrastructure & Logistics aan de TU Delft werd ik via LinkedIn benaderd door Dutch Boosting Group. Tijdens een gesprek met Rikkert en Anne Louise spraken zij erg enthousiast over hun werk, en daar werd ik vervolgens ook erg enthousiast van. Het werken met een purpose in combinatie met het door zelfsturing veel verantwoordelijkheid en zeggenschap hebben sprak mij enorm aan. Ik heb toen mijn contract getekend en ben eerst nog, met een mooie baan op zak, een maand op reis gegaan naar Vietnam. Daarna kon mijn avontuur bij Dutch Boosting Group beginnen.

Wat vind ik belangrijk in mijn werk?

Inhoudelijk: Ik houd er van om de schakel te zijn tussen mens en techniek. Ik vind het belangrijk dat een project goed in de omgeving landt. Door met alle stakeholders om tafel te gaan zitten wordt het probleem inzichtelijk en kom je tot een breed gedragen project. Een succesvol projectresultaat realiseer je namelijk alleen als de omgeving en tevens gebruiker tevreden is.

Mijn motivatie: Als enthousiaste schakel tussen de mens en de techniek haal ik graag de behoeftes van alle stakeholders op en kom ik tot ontwerpen waarin ik het liefst het welzijn van alle belanghebbenden een stukje verbeter. Dit is wat ik noem het ‘mensenwerk’ binnen de techniek; het ophalen en vertalen van wensen in eisen om deze vervolgens in het ontwerp terug te laten komen. Goede communicatie is hierin key, waar ik nog veel in kan en wil leren. Samen tot nieuwe, waardevolle en toekomstbestendige oplossingen komen voor mens en omgeving, daar wil ik aan bijdragen.

Omgeving: Daarnaast vind ik belangrijk om samen te werken met anderen. Positieve, leergierige, gezellige collega’s zijn voor mij essentieel om een fijne werkweek te hebben. Daarom is Dutch Boosting Group een uitstekende organisatie voor mij om voor te werken.

Waarom past Dutch Boosting Group je goed?

Dutch Boosting Group is een relatief jonge club met enthousiaste en gedreven werknemers. Iedereen heeft in deze zelfsturende organisatie verantwoordelijkheidsgevoel; we moeten met zijn allen uiteindelijk een positief bedrijfsresultaat neerzetten. Je wordt hier uitgedaagd, zowel inhoudelijk op het vakgebied als binnen de organisatie. Je krijgt veel vrijheid en inspraak om ook mee te denken over de doelen van Dutch Boosting Group voor de aankomende jaren. Als je een goed idee hebt, krijg je de kans dit ook uit te rollen binnen de organisatie. Hier word ik heel enthousiast en gedreven van. Daarnaast wordt er naast het harde werken ook veel georganiseerd voor collega’s buiten werktijd. Denk hierbij aan sportieve activiteiten zoals padellen, wielrennen en wintersporten, maar ook gezelligheids activiteiten zoals borrels, airfriday/healthy fridays, quizzes en wijnproeverijen. Ik doe hier graag aan mee, met deze leuke club collega’s zijn deze activiteiten altijd een feestje!