hero-object

Auteur: Anton Vunderink

Maak kennis met Office Manager Anton

hero-image

Inmiddels ben ik iets meer dan 2 jaar werkzaam als Office Manager bij Dutch Boosting Group. Met een verleden in de bankwereld en bij een landelijke dienstverlener in de uitvaartbranche had ik niet direct verwacht om bij een bedrijf als Dutch Boosting Group te belanden, maar ik zit hier helemaal op mijn plek!

Zoals iedere officemanager je zal vertellen, ziet ook mijn dag er nooit hetzelfde uit. Veel mensen en zakenrelaties kennen mij als het gezicht van Dutch Boosting Group. Wanneer je naar ons belt, krijg je vaak mij aan de lijn. Maar ik hou me ook bezig met het ondersteunen van het contractbeheer van Rikkert, ontlast onze HR & Academy consultant Iris door zaken als onboarding op me te nemen, salarismutaties door te geven, mobiliteitsbeheer (wagenpark en OV). Ook pak ik collega’s bij de lurven als ze hun kopjes laten slingeren op kantoor, ontferm ik me over alle verzekeringen en help Financial consultant Josseke met de facturen. Mijn werk ik dus allesbehalve saai.

Wat ik mooi vind aan Dutch Boosting Group is dat je hier echt jezelf kunt zijn. Een organisatie wordt gevormd door de mensen die er werken. Dit zorgde ervoor dat ik me vanaf dag één op mijn gemak voelde. Alles gaat in overleg en er wordt, indien nodig, altijd samen naar een passende oplossing gezocht. Dat is heel prettig.

image-option

Wat ik mooi vind aan Dutch Boosting Group is dat je hier echt jezelf kunt zijn.

Wat ik ook erg bijzonder vind en nog nooit eerder had meegemaakt, zijn onze intervisie sessies. Daarin ga je met een groep van 8 tot 12 collega’s eens per 6 weken samenzitten. Hierin krijgt iedereen de mogelijkheid om vragen te stellen of iets te delen over zaken waar ze tegenaan lopen. Of dat nou zakelijk of privé is. Alles kan besproken worden. Wij vinden dat inmiddels gewoon, maar dat is het niet. Het draagt bij aan de werksfeer en de sfeer onderling.

Dutch Boosting Group groeit hard de laatste tijd en dat vind ik erg leuk om mee te maken. Ons team bestaat uit allerlei verschillende mensen met verschillende achtergronden. Iedereen mag er zijn met zijn of haar gekheden. Ik kijk ernaar uit om het bedrijf verder te zien groeien en te blijven zorgen dat op kantoor alles op rolletjes loopt!