hero-object

Khadija is Booster van de maand april

hero-image

Positief, betrokken en actief – dat is booster Khadija. Haar samenwerkingsgerichte houding en fijne energie maken haar een graag geziene collega. Én, binnenkort gaat ze aan de slag als Adviseur Omgeving bij Rijkswaterstaat, haar eerste eigen opdracht! Maak kennis met onze Booster van de Maand april – Khadija.

Wie is Khadija?

Ik ben Khadija Zekhnini, 23 jaar en ik woon in Gorinchem. Sinds september werk ik als Consultant Omgevingsmanagement bij Dutch Boosting Group. De afgelopen maanden heb ik gewerkt aan meerdere projecten, zoals de KennisAs in Ede-Wageningen en het Sportpark in Hilversum. Binnenkort ga ik aan de slag met mijn eigen opdracht als Adviseur Omgeving bij Rijkswaterstaat, ik kijk hier erg naar uit!

Naast mijn werk ga ik graag uit eten, spreek ik af met vrienden of familie en schrijf ik. Ik hou van Perzische literatuur en kunst, dichters zoals Rumi en Shams el Tabriz inspireren me enorm. Naast ons kantoor in Utrecht ben ik vaak in Rotterdam te vinden. Rotterdam is mijn tweede thuis, hier kom ik graag om af te spreken met oude studiegenoten. De stad en haar mensen inspireren me om mee te denken aan en me in te zetten voor hedendaagse vraagstukken zoals de woonopgave en (kansen)gelijkheid.

Hoe ben je bij Dutch Boosting Group beland?

Na mijn master Management en Governance van Complexe Systemen en een stage bij de Directie Participatie van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat wist ik dat mijn hart lag bij participatie én systeemdenken. Om eerlijk te zijn, wist ik nog niet veel af van omgevingsmanagement toen Dutch Boosting Group mij via LinkedIn benaderde. Maar wat ik wel wist, is dat de omgeving belangrijk is, juist als het gaat om ruimtelijke projecten. Gebouwen, parken en wegen maak je eenmaal voor gebruikers; mensen. Het systeemdenken leerde ik tijdens mijn master. Het is echt een skill dat voor alles in je leven kunt gebruiken. Het dwingt je om terug te gaan naar de kern en de vraag achter de vraag te achterhalen, vaak begint deze met “waarom?”

Wat vind je belangrijk in jouw werk? Kortom, wat zijn jouw drijfveren?

Ruimtelijke vraagstukken hebben mij altijd geïnteresseerd. Ruimte is nu eenmaal beperkt, maar wie bepaalt wat waar komt, hoe dit eruit ziet en gebruikt wordt? We staan voor grote vraagstukken en ik wil daar graag positief aan bijdragen. Als omgevingsmanager is het mijn taak om mensen en hun welzijn mee te nemen in een project. Om bijvoorbeeld bij participatie écht alle belangen mee te nemen en inclusief te zijn.

Waarom past Dutch Boosting Group je goed? 

Wat ons zo bijzonder maakt, is echt wie we zijn en wat we belangrijk vinden. Iedereen heeft een personal drive en wil iets waardevols doen voor de omgeving. Ik kijk op naar mijn collega’s en hoe ze zich elk op hun eigen manier inzetten voor een mooier Nederland. Persoonlijk vind ik dat ook belangrijk - dat ik met mijn werk een waardevolle bijdrage lever.